Doe jij ook mee aan de bekercompetitie 2016?

De voorjaarscompetitie 2016 is al ver gevorderd en het einde is alweer in zicht (april) Vanaf de 2e week van mei zal traditiegetrouw de bekercompetitie weer van start gaan.

De bekercompetitie wordt gespeeld in de maanden voor de komende zomervakantie. Een vereniging mag meerdere teams inschrijven met daarin spelers van een verschillend niveau. Er wordt namelijk gespeeld met een handicap wat betekent dat spelers met een lagere rating (o.b.v. de najaarscompetitie 2015) punten voor krijgen. Het is nu ook mogelijk dat kleinere verenigingen samen spelen met anderen zodat zij ook deel kunnen nemen.Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (er worden 4 enkelwedstrijden gespeeld en 2 dubbels)

U kunt u aanmelden als team bij onze toernooileider Wim Hietbrink per e-mail. Wanneer u op deze link klikt wordt uw email-programma geopend met daarin het juiste mailadres. Hier kunt u ook terecht met aanvullende vragen. Inschrijven kan zo lang er voldoende plaatsen zijn. Gezien de voorgaande jaren is het aan te raden om u tijdig in te schrijven. Vol betekent geen deelname meer.

Ja, ik wil me aanmelden of heb een vraag!

Reglement_Bekercompetitie_2016