Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubkampioenschappen jeugd en senioren

15 december 2018

Op 15 december a.s. zijn er vanaf 10.00 uur de clubkampioenschappen. Je kunt je hier vanaf nu (en uiterlijk tot 8 december) voor inschrijven op het formulier in de kantine (of via TC@effekt74.nl ). De clubkampioenschappen is een belangrijk evenement voor Effekt ’74, dus rekenen we op een grote opkomst. We nodigen ook degenen uit die niet willen spelen, maar wel mee wil helpen de clubkampioenschappen tot een succes te maken. Willen deze zich melden bij de TC zodat we de taken tijdens die dag kunnen verdelen (en vele handen maken licht werk).

Tijdens de clubkampioenschappen worden ook de spelers van het jaar (jeugd en senioren) en de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet. Daarnaast zullen op de clubkampioenschappen ook de kampioensteams gehuldigd worden. En omdat veel teams op kampioenskoers liggen is dat alleen al een goede reden om te komen.

Na afloop van de clubkampioenschappen is er weer het traditionele buffet. Iedereen die deelneemt aan de clubkampioenschappen is daar voor uitgenodigd. Supporters, ouders en andere belangstellende kunnen tegen betaling van 7,50 euro ook gebruikmaken van het buffet. Ook hiervoor geldt dat dit uiterlijk 8 december doorgegeven moet worden (TC@effekt74.nl of inschrijven op het formulier in de kantine).

Gegevens

Datum:
15 december 2018